• 1399/04/15 - 13:49
  • تعداد بازدید : 434
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تصمیم جدی مسئولین استان چهارمحال و بختیاری در تجهیز و راه اندازی خط 2 کشتارگاه های طیور استان

اولین گردهمایی مسئولین ادارات مربوطه و مدیران کشتارگاه های طیور به منظور تصمیم گیری و راه اندازی خط 2 کشتار مرغ درکشتارگاه های طیور استان برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری ، جلسه بررسی پروژه های اقتصاد مقاومتی با محوریت لزوم راه‌اندازی خط 2 در کشتارگاه‌های طیور استان و ارتقای کیفیت گوشت مرغ، با حضور  مسئولین سازمان برنامه و بودجه استان و معاونت های سازمان جهاد کشاورزی استان و صنعت و معدن و تجارت و مدیران کشتارگاههای صنعتی طیور استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه دکتر صالحی معاون فنی اداره کل دامپزشکی با اشاره به طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ و لزوم احداث و تجهیز کشتارگاه های استان به خط 2 کشتار گفت: مزایای استفاده از تجهیزات خط 2 در زنجیره کشتار ،رابطه مستقیم با افزایش ماندگاری گوشت مرغ  دارد که می‌تواند اقدامی در جهت احترام به حقوق شهروندی و حمایت از تولید کننده با کیفیت باشد.

وی افزود: با اجرای طرح کشتار خط 2 نظارت بر اعمال سامانه های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، ،ارتقاء کیفیت بهداشتی  گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی افزایش کیفیت مرغ تولیدی، استاندارد سازی و عرضه مرغ سایز و...همه از مزایای این طرح است که به سود مصرف‌کنندگان خواهد بود.

سپس مهندس امیری مسئول دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: در راستای طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ و بر اساس شعار سال (جهش تولید) و توسعه صادرات گوشت مرغ با رعایت استانداردهای بین‌المللی مورد نیاز، به خارج از کشور ضرورت راه‌اندازی  خط 2 کشتارگاه‌های طیور استان مورد توافق مسئولین استانی و کشوری قرار گرفته و در این خصوص اعتباراتی بیش از 200 میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی درنظر گرفته شده است که با پیگیری و تصمیم جدی در تعامل ، پرداخت وام کم بهره به مدیران کشتارگاه های استان جهت تجهیز کشتارگاه به خط 2 پرداخت می گردد.

معاون پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی گفت: لزوم تجهیز کشتارگاه های استان به خط 2 کشتار و با توجه به ویژگی مرغ های کشتار شده در خط 2 تعداد روز ماندگاری مرغ گرم این کشتارگاه‌ها از ۳ به ۵ روز و مرغ منجمد از ۱۲ به ۱۵ ماه و کنترل تنظیم بازار گوشت مرغ این صنعت را از نابسامانی و کاهش قیمت نجات خواهند داد به شکلی که نفع تولید کننده گان باشد و این طرح یک رقابت در بین کشتارگاه‌ها بوجود می‌آورد که مرغ با کیفیت‌تری نیز به بازار عرضه نمایند.

رضایی مدیر کشتارگاه سیمرغ استان با استقبال ار اجرای طرح  و ایراد مشکلات کنونی کشتارگاه های طیور استان و مشکلات احتمالی اجرای طرح مذکور خواستار همکاری همه جانبه ادارات مرتبط با اجرای طرح شد .

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 253544
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه