تشکیل جلسه با موضوع نگهداری لاشههای گوشت استحصالی در سالن پیش سرد کشتارگاههابمدت حداقل 24 ساعت
تشکیل جلسه با موضوع نگهداری لاشه های گوشت استحصالی درسالن پیش سرد کشتارگاهها بمدت حداقل 24 ساعت در محل دفتر مدیرکل دامپزشکی استان
بنا به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان :
در تاریخ 9/7/94 جلسه ای با حضور دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان،دکتر اسدی معاون سلامت،دکتر حسینی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فارسان، مدیر شرکت پشتیبانی امور دام استان، کارشناس پدافند غیرعامل استانداری ، مدیر کشتارگاه و مسئول فنی کشتارگاه صنعتی دام جونقان در محل دفتر مدیرکل تشکیل گردید.
موضوع این جلسه : نگهداری لاشههای استحصالی در کشتارگاهها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید از ابتدای آبان ماه سال جاری نگهداری و سالمسازی لاشه دامهای کشتاری در پیش سرد سالن کشتارگاه به مدت 24 ساعت و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام اجرایی گردد.
در تاریخ 9/7/94 جلسه ای با حضور دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان،دکتر اسدی معاون سلامت،دکتر حسینی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فارسان، مدیر شرکت پشتیبانی امور دام استان، کارشناس پدافند غیرعامل استانداری ، مدیر کشتارگاه و مسئول فنی کشتارگاه صنعتی دام جونقان در محل دفتر مدیرکل تشکیل گردید.
موضوع این جلسه : نگهداری لاشههای استحصالی در کشتارگاهها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید از ابتدای آبان ماه سال جاری نگهداری و سالمسازی لاشه دامهای کشتاری در پیش سرد سالن کشتارگاه به مدت 24 ساعت و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام اجرایی گردد.
نظر دهید