بیش از هفتصد و ده کیلوگرم انواع فرآوردۀ خام دامی از چرخۀ مصرف انسانی خارج شد
به گزارش روابطعمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا، این مقدار فرآوردۀ خام دامی به دلیل شرایط نامناسب ارگانولپتیکی، از چرخۀ مصرف خارج شد.
بیژن حسینپور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا توصیه کرد: مصرفکنندگان فرآوردههای خام دامی، این دسته از اقلام مصرفی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و هنگام تهیۀ آنها به برچسب مشخصات (لیبل) دامپزشکی توجه داشته باشند.
وی یادآور شد: کشتار دام خارج از ضوابط بهداشتی- شرعی دامپزشکی علاوه بر ایجاد آلودگی در محیط زیست و ابقای عوامل بیماریزا، سبب افزایش احتمالی انتقال عوامل بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان (دام) میشود.
حسینپور افزود: برچسب مشخصات بهداشتی دامپزشکی نباید مخدوش باشد و اطلاعاتی نظیر نوع محصول، تاریخ تولید، زمان مصرف، شرایط نگهداری در آن آورده شده است که هرگونه مغایرت در این موارد باید در اسرع وقت به نزدیکترین مرکز دامپزشکی اطلاع داده شود.
حسینپور ادامه داد: تغییرات ارگانولپتیکی شامل تغییر در بافت و بو در یک فرآوردۀ خام دامی است که به دلیل بروز فساد ناشی از فرآیندهای فیزیکی، میکروبی و شیمیایی رخ میدهد و سبب میشود مادۀ غذایی از چرخۀ مصرف انسانی خارج شود.
وی خاطر نشان کرد: شمارۀ تماس 34448433 یا تلفن گویای 1512 آمادۀ دریافت گزارشهای مردمی شهرستان لردگان در این زمینه است.
نظر دهید