مدیرکل دامپزشکی استان در جلسه ساماندهی کشتارگاه های استان مطرح کرد:
اگر قصابان مانند دیگر نقاط کشور گوشت فروش شوند هم کشتارگاه های سنتی تعطیل می شوند و هم قصابان با تردد خود جهت خرید دام بیماری ها را از کشتارگاه ها به دامداری ها وارد نمی شوند
دومین جلسه ساماندهی امور کشتارگاه ها با حضور مدیرکل دفتر امور شهری استانداری، مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و شهرداران در دفتر معاونت امور عمرانی استانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: سازمان دامپزشکی کشور هشدار هایی در باره بیماری تب خونریزی دهنده کریمه، کنگو داد که لازمه آن سمپاشی جایگاه دام، عدم انتقال دام، گوشت، خون و ترشحات آلوده می باشد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: با توجه به اینکه قصابان و سلاخان از افراد در معرض خطر می باشند پس باید تمهیداتی اندیشیده شود تا میزان ابتلا به بیماری کاهش یابد.
وی خاطر نشان کرد: در کشتارگاه صنعتی دام جونقان گوشت استحصالی کاملا" بهداشتی و مورد تایید دامپزشکی است و 24 ساعت در دمای 4-0 درجه پیش سرد کشتارگاه نگهداری می شود تا مراحل جمود نعشی گوشت( گوشت از حالت قلیایی به اسیدی تبدیل می شود) و باعث از بین رفتن اکثر بیماری ها می شود، سپس وارد مراکز عرضه می شود و مورد مصرف قرار می گیرد.
دکتر نجاتی گفت: تاقبل از این تنها قصابی های4 روستا به کشتارگاه مراجعه می نمودند اما هم اکنون قصابی های 30 روستا جهت کشتار دام خود به کشتارگاه مراجعه می کنند.
این مقام مسئول بیان داشت: قصاب های ما باید فروشنده گوشت باشند و کشتار انجام ندهند چراکه باعث نقل و انتقال بیماری به کشتارگاه و بیرون می شوند.
وی گفت: با توجه به اینکه در کشتارگاه، دام های تب مالتی و سلی نیز کشتار می شوند ممکن است با حضور قصاب هم باعث آلودگی و انتقال بیماری از کشتارگاه می شوند.
در پایان جلسه نیز شهرداران به مصوبات جلسه قبل پاسخ گفتند و مسایل و مشکلات را عنوان نمودند.
نظر دهید