ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان
ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان چهارمحال و بختیاری
بنا به گزارش خانم دکتر خاکسار مسئول آزمایشگاه مرکزی استان :
به منظور بررسی و ارزیابی گوشت مرغ کشتاری در کشتارگاههای استان از نظر وجود یا عدم وجود آنتی بیوتیک حدود 300 نمونه از عضله و کبد مرغهای کشتار شده اخذ و از نظر ردیابی آنتی بیوتیک در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان به روش F.P.T مورد بررسی قرار گرفت .
این طرح تا پایان سالجاری در حال انجام بوده و حدود 100 نمونه دیگر نیز تا پایان اسفند مورد آزمایش قرار خواهد گرفت .
به منظور بررسی و ارزیابی گوشت مرغ کشتاری در کشتارگاههای استان از نظر وجود یا عدم وجود آنتی بیوتیک حدود 300 نمونه از عضله و کبد مرغهای کشتار شده اخذ و از نظر ردیابی آنتی بیوتیک در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان به روش F.P.T مورد بررسی قرار گرفت .
این طرح تا پایان سالجاری در حال انجام بوده و حدود 100 نمونه دیگر نیز تا پایان اسفند مورد آزمایش قرار خواهد گرفت .
نظر دهید