گوشت استحصالی از کشتارگاه صنعتی دام جونقان با مبانی علمی و بهداشتی منطبق است.
لاشه دامهای ذبح شده به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتی گراد جهت سالم سازی لاشه در سردخانه نگهداری میشود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، جلسهای با حضور مدیر کل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مسئول صنف قصابان شهرکرد در اداره کل دامپزشکی برگزار و مسائل و مشکلات مربوط به صنف قصابان در رابطه با کشتار دام در کشتارگاه صنعتی دام جونقان بررسی شد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی در این جلسه، نشانهگذاری تکمیلی یا الصاق لیبل روی لاشههای کشتاری، نگهداری لاشه کشتاری در پیش سرد بمدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتی گراد جهت سالمسازی لاشهها و حمل لاشههای دام توسط خودروهای سردخانه دار را از جمله اقدامات مهم دامپزشکی بر شمرد و از همکاری صنف قصابان شهرکرد با این اداره کل تقدیر کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان گوشت استحصالی در سطح استان را بهداشتی خواند و گفت نظارت های دامپزشکی به صورت مستمر قبل، حین و بعد از کشتار و حتی در زمان عرضه در مراکز عرضه ادامه دارد.
در پایان جلسه ضمن بحث و تبادل نظر مقرر شد مشکلات مطرح شده توسط صنف قصابان پیگیری شود.
لازم به ذکر است در حال حاضر 10 کشتارگاه دام در استان وجود دارد که یکی از آن ها صنعتی و 9 کشتارگاه دیگر در شهرستان ها سنتی هستند که توسط مسئولین فنی بهداشتی و کارشناسان و بازرسان شهرستان ها و اداره کل نظارت بهداشتی می شوند.
نظر دهید