• 1397/03/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی

معدوم سازی بیش از 5 هزار و 100 کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی

مدیرکل دامپزشکی استان چهار محال و بختیاری از معدوم سازی 5 هزار و 156 کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی در نظارت ها و بازرسی های ماه مبارک رمضان خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دامپزشکی استان و شبکه های تابعه با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار نظارت و بازرسی، به تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از جمله قصابی ها، فروشگاه های مرغ و ماهی، رستوران ها و طباخی ها ، خودرو های حمل فراورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور اقدام می نمایند.



دکتر حسینعلی سلطانی گفت: در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی از طریق نظارت بر چرخه تولید تا مصرف فرآورده های خام دامی، این اداره کل با تشکیل 17 اکیپ بازرسی سیار و 9 اکیپ ثابت از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان و میانگین 26 اکیپ نظارتی در هر روز و حجم کاری 2 هزار و 79 نفر ساعت  بازرسی های بهداشتی خود را در دو شیفت صبح و بعد از ظهر انجام دادند.



دکتر سلطانی گفت: از تعداد 3 هزار و 568 واحد عرضه و فروش فراورده های خام دامی، کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی و ... 3 هزار و 651 مورد بازدید انجام گرفته که  5 هزار و 156 کیلو گرم فراورده های غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی شدند.



این مقام مسئول بیان کرد: در راستای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان تعداد 13 متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند



وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی دامپزشکی با شماره تلفن های 8-33339007 و تلفن گویای 1512 اداره کل را مطلع سازند و در شهرستان ها نیز با شبکه های دامپزشکی تماس حاصل فرمایند. 






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 24030
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه