بازدید سرزده فرماندار، بخشدار، فرمانده نیروی انتظامی و اکیپ نظارت بر فراورده های خام دامی بن از مراکز عرضه
فرماندار شهرستان بن در معیت برخی مسئولین شهرستانی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی این شهر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بن، در تاریخ 04/07/1400 دادستان، فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی، بخشدار محترم مرکزی و اکیپ بازرسی فرآورده های خام دامی شبکه دامپزشکی شهرستان بن بصورت سرزده از نحوه ی نظارت بهداشتی و شرعی بر مراحل کشتار، تولید، نگه داری و عرضه گوشت قرمز بازدید به عمل آوردند. در این بازدید، از کشتارگاههای سطح شهرستان و قصابی ها بازدید انجام و از یک قصابی متخلف که پرونده تخلف وی در دادسرای شهرستان در حال بررسی و پیگیری بود تعداد ۶ لاشه گوسفندی کشتار شده در خارج از کشتارگاه کشف شد و پس از بازرسی کارشناسی، تعداد ۴ لاشه به دلیل آلودگی به انگل از چرخه مصرف حذف و مراتب برای پیگیری به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
همچنین سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بن از اهمیت و نحوه نظارت بهداشتی و شرعی بر لاشهها در کشتارگاهها توضیحاتی ارائه و از تمامی شهروندان محترم خواست گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز (قصابی های تحت نظارت دامپزشکی) و از لاشه های دارای لیبل نشانه گذاری خرید کنند و در زمان خرید به لیبل و مشخصات درج شده بر روی آن (تاریخ تولید و مصرف، محل کشتار، کد بهداشتی و نام قصاب) دقت نمایند و برای حفظ سلامت خود و خانواده، گوشت را از محل های غیر مجاز و فاقد لیبل تهیه نکنند.
نظر دهید