• 1398/05/15 - 12:17
  • تعداد بازدید : 447
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای نخستین بار در استان اجرایی می‌شود:

طرح جدید ساماندهی ذبح دام و نظارت بهداشتی بر نذورات عید قربان کلید خورد

مدیر کل دامپزشکی استان، فواید و نحوۀ اجرای طرح هدایت دام‌های قربانی به سمت کشتارگاه‌های مجاز را تشریح کرد

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، دکتر حسینعلی سلطانی، مدیرکل دامپزشکی استان در این خصوص اظهار داشت: اشخاصی که در نظر دارند دامی را به نیت نذر در این روز مبارک قربانی کنند، به میادین فروش دام که اکیپ‌های مشترک ناظر بر اجرای طرح در این محل مستقر هستند، مراجعه کنند.

وی افزود: در این میادین فروش دام، اکیپ‌های دامپزشکی، به همراه نمایندگان دستگاه‌های مرتبط دیگر مانند صمت، امور دام جهاد و ... بر اجرای طرح فوق نظارت می‌کنند و پس از خرید و نشانه‌گذاری دام در یک روز قبل از عید قربان، جهت کشتار و پیش‌سرد گذاری به کشتارگاه اعزام می‌شود.

سلطانی بیان داشت: این طرح، برای نخستین بار در استان به اجرا در خواهد آمد و هدف از آن، افزایش نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر ذبح و کشتار دام‌های قربانی، است که در نهایت تضمین کنندۀ سلامت و امنیت غذایی مصرف‌کنندگان خواهد بود که سبب پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام (به ویژه بیماری تب خونریزی دهندۀ کریمه-کنگو) از طریق این دسته از فرآورده‌های خام دامی، خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح، معاینۀ دام قبل از کشتار انجام شده و سپس بازرسی‌ها در زمان کشتار و پس از کشتار انجام خواهد شد؛ سپس، لاشه‌ها و آلایش‌های خوراکی تأیید شده از لحاظ بهداشتی به قسمت پیش‌سرد فرستاده می‌شوند. پس از طی مدت مناسب پیش‌سرد گذاری و سالم سازی، لاشه‌ها تحویل حجاج و مالکان، خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 242023
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه