• 1395/05/17 - 12:00
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد:

سالانه 5 میلیون و ششصد هزار تن گوشت مرغ در استان نظارت بهداشتی می شوند

در استان چهارمحال و بختیاری 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی وجود دارد که سالانه حدود 24 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با نظارت هایی که توسط مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های طیور استان انجام می دهند تا گوشت سالم به دست مصرف کننده برسد سالانه 5 میلیون و ششصد هزار تن گوشت مرغ در استان نظارت بهداشتی می شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در استان چهارمحال وبختیاری 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی وجود دارد که سالانه حدود 24 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.

دکتر نجاتی از این تعداد واحد پرورش مرغ 8 واحد آن اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک می نمایند.

وی در ادامه افزود این واحد های مرغداری پس از گذراندن آزمایشات لازم و اطمینان از عدم وجود باقی مانده های آنتی بیوتیک در مرغداری ها اجازه دارند مرغ تولیدی واحد خود را به کشتارگاه اعزام نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239509
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه