به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذ مدیرکل دامپزشکی استان عنوان کرد
دامپزشکی متولی بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی
روز جهانی غذا سال روزی است مقارن با شانزدهم اکتبر که به افتخار تاسیس سازمان فائو ( سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ) در سال 1945 نامگذاری شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: دامپزشکی با نقش حاکمیتی که دارد تاثیر بسزایی در سلامت غذایی ایفا می کند و بر فراورده های خام دامی که شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و سایر فراورده های دامی که فراوری نشده اند نظارت می کند.
دکتر نجاتی در ادامه اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری حدود 18 هزارو 760 مورد نظارت بهداشتی، دامپزشکی بر مراکز تولید، عرضه و توزیع که شامل مراکز بسته بندی، فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها، فروشگاه های مرغ و ماهی و قصابی ها انجام داده است که طی آن مقدار 34 تن و 424 کیلو گرم فراورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و معدوم سازی شده است.
وی تعداد بازرسی از لاشه های کشتاری در کشتارگاه های دام استان را یکصدو هفت هزارو 772 مورد برشمرد و گفت: با بازرسی هایی که از طرف دامپزشکی استان صورت می گیرد گوشت سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده می رسد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: کشتارگاه های طیور استان نیز با بازدید هایی که از سوی دامپزشکی استان و مسئولین فنی، بهداشتی انجام می شود سلامت گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه را تضمین می کند.
نظر دهید