تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از تاریخ 27 اردیبهشت ماه لغایت 27 خرداد ماه سال جاری در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دامپزشکی استان و شبکه های تابعه با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار نظارت و بازرسی، اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از جمله قصابی ها، فروشگاه های مرغ و ماهی، رستوران ها و طباخی ها ، خودرو های حمل فراورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور می نمایند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی از طریق نظارت بر چرخه تولید تا مصرف فراورده های خام دامی، این اداره کل روزانه با تشکیل 17 اکیپ بازرسی سیار و 9 اکیپ ثابت از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی خود را در دو شیفت صبح و بعد از ظهر انجام می دهد.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن های 8-33339007 و تلفن گویای 1512 اداره کل را مطلع سازند و در شهرستان ها نیز با شبکه های دامپزشکی تماس حاصل فرمایند.
نظر دهید