در سال 95
بیش از 80 تن انواع فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خارج شد
اداره کل دامپزشکی و شبکه های تابعه بر روی گوشت استحصالی از کشتارگاه ها نظارت دارند تا گوشت سالم در اختیار مصرف کننده ها قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان بیان داشت: در طول سال 95 تعداد 6 میلیون و 68 هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های استان زیر نظر بازرسان دامپزشکی به مراکز عرضه جهت مصرف انسانی وارد شده اند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی در ادامه گفت: اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی تابعه بر مراکز عرضه نظارت کامل دارند.
وی گفت: گوشت مرغ تازه باید در یخچال 4-0 درجه و گوشت مرغ منجمد باید در دمای انجماد 18- نگهداری شوند.
دکتر نجاتی در ادامه اظهار داشت: 11 کشتارگاه دام در استان وجود دارد که دامپزشکی با نظارت های خود گوشت سالم در اختیار مردم قرار می دهد.
مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام اینکه در سال 95 تعداد 9 هزار راس گاو و گوساله و تعداد 17 هزار راس گوسفند و بز ، 92 نفر شتر و 171 قطعه شتر مرغ در کشتارگاه های استان کشتار می شد گفت: اگر نظارت های دامپزشکی نبود سلامت مردم به خطر می افتاد.
این مقام مسئول گفت: در سال گذشته 80 هزار و 265 کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و و از چرخه مصرف خارج شدند.
وی از مردم خواست: گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند
نظر دهید