برگزاری دوره آموزشی کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه ،تولید و توزیع در ادارهکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری
دوره آموزشی دو روزه کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه ،تولید و توزیع با حضور دکتر محقق رئیس گروه بهداشت خوراک دام و صنایع وابسته سازمان دامپزشکی کشور
به گزارش روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری دوره آموزشی دو روزه کنترل بهداشتی خوراک دام در مراحل تهیه ،تولید و توزیع با حضور دکتر محقق رئیس گروه بهداشت خوراک دام و صنایع وابسته سازمان دامپزشکی کشور
در این دوره آموزشی کارشناسان شبکه های دامپزشکی شهرستانها حضور داشتند و مطالبی در خصوص عملیات صحیح تولید، نقطه کنترل بحرانی (CCP)، هدف از ممیزی کارخانه های خوراک دام، ارتباط GMP با HACCP در کارخانه های خوراک دام، نحوه نمونه برداری در قالب برنامه بازرسی دولتی و ... را فراگرفتند.
همچنین در ادامه این دوره آموزشی دکتر محقق از کارخانه تولید خوراک آبزیان در شهرستان شهرکرد دیدن کرد و نکات کاربردی را در حین بازدید به فراگیران آموخت.
نظر دهید