برگزاری دوره آموزشی مدیریت بهداشتی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی در محل سالن اجتماعات ادارهکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
برگزاری دوره آموزشی مدیریت بهداشتی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی در محل سالن اجتماعات ادارهکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
دوره آموزشی مدیریت بهداشتی مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی با حضور دکتر عزیززاده رئیس گروه بهداشت و مدیریت بیماریهای ماهیان سردآبی سازمان دامپزشکی کشور، مدیرکل دامپزشکی و معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در محل سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
در این دوره آموزشی دکتر عزیززاده با ارائه مطالبی به بیان مفهوم امنیت زیستی و راهکارهای صحیح اجرای مدیریت در مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی پرداخت. همچنین دکتر عزیززاده در ادامه به شرح سیاستها و الزاماتی که پرورش دهنده جهت جلوگیری از ورود عامل بیماریزا به مزرعه انجام دهد را بیان کرد و راههای ورود بیماری به مزارع پرورش ماهی را توضیح داد. همچنین دکتر عزیززاده توضیحاتی در خصوص فاکتورهای استاندارد در آب ورودی به مزارع از جمله حداقل میزان اکسیژن محلول در آب ورودی (7ppm)،دامنه PH آب استخرهای پرورش (6/4-7/4) و حداقل میزان آمونیاک آزاد که برای ماهی قزل الا سمی است(ppm 0/02) در حوضچه های پرورش ماهی را بیان کرد.
نظر دهید