• 1395/08/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مدیرکل دامپزشکی استان از مراکز عرضه فراورده های خام دامی، بخش خصوصی، مزرعه پرورش ماهی و دامداری در شهرستان فارسان

مدیرکل دامپزشکی استان به همراه مسئول روابط عمومی ضمن حضور در کلاس آموزشی بیماری های مشترک بین انسان و دام که برای دامداران در شبکه دامپزشکی شهرستان فارسان برگزار شد از چند واحد عرضه گوشت سفید و قرمز ، مزرعه پرورش ماهی، دامداری و داروخانه دامپزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان حین ورود به شهرستان فارسان از چند واحد عرضه فراورده های خام دامی بازدید و توصیه های بهداشتی دامپزشکی در خصوص نظافت محیط کار ، قرار دادن لاشه گوشت در یخچال و قرار دادن بسته بندی های مرغ به صورت عمودی در یخچال به جهت اینکه خونابه در بسته بندی جمع نشود را به متصدیان واحد ها تذکر داد.






 






دکتر نجاتی سپس از داروخانه دامپزشکی بازدید کرد و گفت: باید دقت شود تا داروی تاریخ گذشته و غیر مجاز در اختیار بهره برداران قرار نگیرد و در صورتی که این تخلف صورت گیرد اداره کل دامپزشکی به شدت برخورد قانونی می کند.





سپس مدیرکل دامپزشکی استان در جمع دامداران در شبکه دامپزشکی شهرستان فارسان حضور یافت و گفت: نقطه حائز اهمیت در شهرستان به جهت شهریت آن حضور به موقع بازرسان بهداشتی دامپزشکی است و دیگر اینکه وجود کشتارگاه صنعتی دام بسیار مجهز دراین شهرستان است.

وی در خصوص بیماری های مشترک و خدماتی که توسط دامپزشکی انجام گرفت نیز مطالبی را عنوان کرد و گفت: در سال های قبل بیماری سل در استان بیداد می کرد ولی هم اکنون با تلاش های همکاران در جهت تست و کشتار به موقع کمتر از 20 مورد امسال در استان گزارش شده است و با تست و کشتار و پرداخت غرامت به دامداران توانستیم جلوی شیوع بیماری را بگیریم.

این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت در بیماری های دیگر مثل تب مالت نیز با واکسیناسیون، خونگیری و کشتار های به موقع اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است و همچنین با کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری VHS در مزارع پرورش ماهی توانستیم تولید استان را از 7 هزار تن به 17 هزار تن افزایش دهیم.

دکتر نجاتی افزود در سال 93 بیش از 50 مورد کانون بیماری PPR ( طاعون نشخوارکنندگان کوچک ) گزارش شده بود که هم اکنون هیچ مورد کانون بیماری در استان گزارش نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان در مورد قرار دادن لاشه های گوشت قرمز در پیش سرد و لیبل گذاری مطالبی نیز عنوان کرد و در ادامه گفت: لیبل (برچسب) دومزیت دارد 1- نمی توان لیبل را جعل کرد و 2- لاشه های گوشت دارای تاریخ تولید و انقضاء می باشند می باشند که نمی توان بیش از ان گوشت را نگهداری و به دست مصرف کننده داد. و با قرارگرفتن گوشت در پیش سرد به مدت 24 ساعت نیز 95% از بیماری ها را از بین می رود و گوشت سالم به دست مصرف کننده می رسد.

در پایان نیز دامداران به بیان مسایل و مشکلات خود با مدیرکل دامکپزشکی استان پرداختند.




 










در حین بازگشت از شهرستان فارسان نیز مدیرکل دامپزشکی استان از مزرعه پرورش ماهی و واحد دامداری ( گوسفند داری ) بازدید کرد و توصیه های لازم را به آن ها متذکر شد.




 










  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239774
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه