مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
ارمغان دامپزشکی سلامت و امنیت غذایی است
مدیرکل دامپزشکی استان ارمغان دامپزشکی را نظارت بر کلیه مراحل تولید، توزیع فراورده های خام دامی دانست.
مدیرکل دامپزشکی استان در این باره گفت:دامپزشکی بر کلیه مراحل تولید گوشت قرمز و سفید نظارت دارد که شامل نظارت بر محل نگهداری با نظارت بر صدور پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری، نظارت بر سلامت دام، طیور و آبزیان با انجام آزمایشات لازم و واکسیناسیون، سرکشی، نظارت بر ارسال تا کشتارگاه و نظارت بر مراحل کشتار شامل قبل، حین و بعد از کشتار تا به دست مصرف کننده برسد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت:به طور میانگین در هر ماه عرضه مواد خام دامی شامل قصابی، فروشگاه مرغ و ماهی و ... حداقل یک بار تحت نظارت بازرسی های ادارات دامپزشکی شهرستان ها قرار می گیرد که در فروردین ماه امسال 3700 بازدید از مراکز عرضه فراورده های خام دامی در استان صورت گرفته است که طی آن مقدار 2176 کیلو گرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شدند.
این مقام مسئول از مردم خواست در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز دام ( بدون لیبل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ) و (فروشنده های مرغ و ماهی دوره گردی ) مراتب را به شماره 1512 اطلاع تا پیگیری لازم در این خصوص صورت پذیرد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت:به طور میانگین در هر ماه عرضه مواد خام دامی شامل قصابی، فروشگاه مرغ و ماهی و ... حداقل یک بار تحت نظارت بازرسی های ادارات دامپزشکی شهرستان ها قرار می گیرد که در فروردین ماه امسال 3700 بازدید از مراکز عرضه فراورده های خام دامی در استان صورت گرفته است که طی آن مقدار 2176 کیلو گرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شدند.
این مقام مسئول از مردم خواست در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز دام ( بدون لیبل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ) و (فروشنده های مرغ و ماهی دوره گردی ) مراتب را به شماره 1512 اطلاع تا پیگیری لازم در این خصوص صورت پذیرد.
نظر دهید