• 1393/12/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان

ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان چهارمحال و بختیاری

بنا به گزارش خانم دکتر خاکسار مسئول آزمایشگاه مرکزی استان :

به منظور بررسی  و ارزیابی گوشت مرغ کشتاری در کشتارگاههای استان از نظر وجود یا عدم وجود آنتی بیوتیک حدود 300 نمونه از عضله و کبد مرغهای کشتار شده اخذ و از نظر ردیابی آنتی بیوتیک در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان به روش F.P.T مورد بررسی قرار گرفت .







این طرح تا پایان سالجاری در حال انجام بوده و حدود 100 نمونه دیگر نیز تا پایان اسفند مورد آزمایش قرار خواهد گرفت .



  • گروه خبری :
  • کد خبر : 240136
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه