• 1398/08/09 - 13:48
  • تعداد بازدید : 241
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اداره کل دامپزشکی استان، میزبان مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور

مدیرکل دامپزشکی استان با دکتر سامد برومندفر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، دکتر سامد برومندفر و هیئت همراه، سفری یک روزه به استان داشتند و مدیرکل دامپزشکی استان با وی دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر حسینعلی سلطانی، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر برومندفر و هیئت همراه، به اهمیت بحث بهداشت، سلامت و امنیت فرآورده‌های خام دامی و تأمین و تضمین آن اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مباحث مهم مطرح شده در این خصوص، اجرای طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ است.

دکتر سلطانی ادامه داد: علیرغم این که کشتارگاه های فعال در استان، فاقد خط دو، قطعه‌بندی و بسته‌بندی اتوماتیک بوده و توان تولید و عرضۀ گوشت مرغ با درجات A و A+ را ندارند اما این نوع محصولات باید در دسترس مصرف‌کنندگان داخل استان قرار گیرند.

دکتر سلطانی تصریح کرد: زمانی که گوشت مرغ A و A+ در مراکز عرضۀ استان وجود داشته باشند، هم مصرف‌کنندگان از فواید و محاسن این محصولات بهره‌مند شده و هم تولیدکنندگان به ارتقای کمی و کیفی واحد تولیدی خود به ویژه استقرار سیستم تخلیۀ اندورنۀ اتوماتیک (بدون دخالت دست) ترغیب می‌شوند.

دکتر سامد برومندفر، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص تأمین این نوع از فرآورده‌های خام دامی از سایر استان‌های تولید کننده -تا زمانی که این محصولات در استان تولید و عرضه شوند- قول مساعد داد.

 برای دیدن تصاویر بیشتر، کلیک کنید

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245504
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه