در کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مطرح شد:
آموزش، همکاری و هماهنگی بیشتر بین بخش دولتی و غیر دولتی دامپزشکی، یکی از ارکان مهم پیشگیری و کنترل آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، در این کارگاه آموزشی که رده های مختلف دامپزشکی از بخش دولتی و غیر دولتی حضور داشتند،کارشناس اداره بهداشت و پرورش طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان در خصوص اهمیت و ضرورت به روز بودن اطلاعات افراد مرتبط با صنعت طیور توضیحاتی را ارائه کرد.
دکتر مجید صادقی اظهار داشت: کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه های طیور، مسئولین فنی واحدهای پرورش طیور و سایر رده های دامپزشکی مرتبط با این صنعت که در بخش غیر دولتی مشغول به فعالیت هستند، از یک طرف تضمین کنندۀ سلامت مواد غذایی مورد مصرف جامعه بوده و از طرف دیگر بازوی توانمند بخش دولتی در رصد، پایش، مراقبت، پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان هستند.
وی گفت: با شناخت کامل جزئیات بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و به روز رسانی اطلاعات، می توان راه های مقابله با بروز و یا شیوع بیماری را به شکل علمی و در سریع ترین زمان ممکن به کار برد.
وی ادامه داد: رعایت شرایط امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور از ابتدای ورود جوجه به واحد پرورش تا زمان خروج آن و حتی پس از آن، توسط مسئولین فنی واحدها کمک شایانی در پیشگیری از بروز و شیوع انواع بیماری ها به ویژه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان خواهد کرد.
دکتر صادقی افزود: کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه های طیور نیز می توانند با کنترل همه جانبۀ شرایط امنیت زیستی، نقش موثری در جلوگیری از انتشار عامل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان داشته و همچنین سلامت گوشت مرغ مصرفی و آلایش های خوراکی و غیر خوراکی را برای مصرف کنندگان این محصولات فراهم می کنند.
نظر دهید