برای اولین بار تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی
گوشت مورد نیاز تمامی مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن، از کشتارگاه های دام استحصال می شود.
برای اولین بار تمام مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن، چه جامعه شهری و روستایی گوشت مصرفی آن ها از کشتارگاه های دام استحصال می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: طی 3 سال گذشته با تدابیر اندیشیده شده تمام قصابان روستاهای شهرستان مذکور نیز به نزدیکترین کشتارگاه های محل خود مراجعه می نمایند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی افزود: آموزش، اطلاع رسانی، همکاری خوب دستگاه های اجرایی ، قضایی و انتظامی از مهمترین دلایل موفقیت در جمع آوری کشتار گاه های غیر مجاز و جلوگیری از کشتار در روستا های شهرستان های مذکور است.
دکتر نجاتی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت ناوگان حمل گوشت قرمز( خودرو های سردخانه دار ) وجود داشت این گوشت پس از کشتار به صورت کاملا" بهداشتی با خودرو ها به مراکز عرضه در روستا ها حمل می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مهم نه تنها فواید بهداشتی دارد بلکه باعث ایجاد اشتغال هم شده به طوری که چندین نفر در امر حمل و نقل و نیز کشتار دام مشغول به کار شده اند..
نظر دهید