• 1400/12/16 - 10:42
  • تعداد بازدید : 356
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرح تشدید نظارتی اداره کل دامپزشکی استان ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان کلید خورد.

مدیرکل دامپزشکی استان: تشدید فعالیت اکیپ های کنترل و نظارت بر بهداشت فراورده های خام دامی از امروز در سراسر استان آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان:  طرح تشدید فعالیت های اکیپ های نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فراورده های خام دامی در سطح کشتارگاههای دام و طیور، فروشگاههای عرضه، فروشگاههای زنجیره ای و ...با دستور رئیس محترم سازمان دامپزشکی کشور و مدیرکل دامپزشکی استان صبح امروز در سراسر استان آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. دکتر محمد اسدی درآئین آغاز این طرح در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز استان به تشریح ابعاد مختلف این طرح پرداخت. مدیرکل دامپزشکی استان همچنین گفت: اکیپ های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در شهرستانهای ده گانه استان و با هماهنگی و همکاری با سایر دستگاههای متولی، نظیر شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و ... به منظور تأمین بهداشت و امنیت غذایی مردم استان به صورت تمام وقت در خدمت همشهریان محترم خواهند بود. دبیر کارگروه ساماندهی کشتارگاههای استان افزود: این طرح به صورت سراسری در کل کشور و همزمان در استان چهارمحال و بختیاری از امروز تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت. وی اظهار امیدواری کرد با تشدید نظارتهای بهداشتی در سطح استان توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان، امنیت غذایی و بهداشت فراورده های خام دامی برای مردم تضمین گردد. دکتر اسدی از همشهریان محترم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فراورده های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن های 1512 در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.                                 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282366
کلمات کلیدی
فرشید قوامی

فرشید قوامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه