• 1398/04/31 - 10:12
  • تعداد بازدید : 453
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان:

مصرف‌کنندگان، هنگام تهیۀ گوشت مرغ و آلایش‌های خوراکی مرغ به برچسب مشخصات و سالم بودن بسته‌بندی دقت کنند

مرغ مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کرده و در زمان خرید به مشخصات درج شده روی بسته‌بندی مرغ از جمله تاریخ تولید و تاریخ مصرف آن توجه کنید

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، دکتر حسین صالحی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت و ارزش غذایی گوشت مرغ در سبد غذایی خانوار اظهار داشت: مصرف‌کنندگان، بایستی گوشت مرغ مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی-شرعی دامپزشکی تهیه کرده و در زمان خرید به مشخصات درج شده روی بسته‌بندی مرغ از جمله تاریخ تولید و تاریخ مصرف آن توجه کنند.

وی در خصوص مرغ‌های قطعه‌بندی شده نیز عنوان کرد: گوشت‌های مرغ­ قطعه‌­بندی شده باید در کارگاه‌­های مجاز و در بسته‌بندی مناسب با برچسب مشخصات معتبر تهیه شده باشند.

صالحی ادامه داد: بر روی بسته‌‌بندی گوشت مرغ باید مشخصاتی مانند نام كشتارگاه، کد بهداشتی دامپزشکی، تاریخ تولید و مصرف نوشته شده باشد و گوشت مرغ باید سفتی و قوام طبیعی داشته باشد. در گوشت مرغ، رنگ عضلات پا سفید مایل به قرمز و عضلات سینه سفید مایل به زرد بوده و پوست به طور یكنواخت روی بدن كشیده و عاری از هرگونه پارگی یا تورم و خون‌مردگی، تغییر رنگ و خراش است.

دکتر صالحی گفت: چربی­‌های مرغ به رنگ زرد روشن بوده و به صورت یکنواخت بدن را پوشانده و بدون هرگونه بوی غیرطبیعی است. گوشت مرغ باید عاری از بو و رنگ غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن، رنگ سبز و ... باشد. از طرفی، مرغ عرضه شده برای مصرف، كاملاً پركنی شده و عاری از امعا و احشا باشد.

دکتر حسین صالحی با اشاره به محل نگهداری گوشت مرغ بیان داشت: نگهداری، حمل و نقل و عرضۀ گوشت مرغ تازه (گرم) منحصراً باید در شرایط کاملاً بهداشتی و در دمای صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد صورت گیرد و نگهداری و عرضۀ گوشت مرغ منجمد باید در داخل فریزر و در دمای 18درجه سانتی‌‎گراد زیر صفر، صورت گیرد.

صالحی گفت: آلایش‌های خوراكی مرغ (دل، جگر و سنگدان) نیز باید به صورت بسته‌بندی و با درج مشخصات کامل بر روی بسته عرضه شوند.

وی در پایان ضمن تأکید بر تأمین هر نوع فرآوردۀ خام دامی از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی از همشهریان خواست در صورت مشاهده تخلف‌های بهداشتی در مراکز عرضه، موضوع را با شماره تلفن 1512 در میان بگذارند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134978
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه