• 1397/06/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی

اطلاعیه نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی

 

 ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان،  از آنجا که در این ایام همشهریان عزیز اقدام به قربانی نمودن دام می نمایند لازم است شهروندان گرامی نهایت دقت را در رعایت اصول بهداشتی انجام دهند تا بر اثر کشتار دام بیمار و آلوده موجبات بروز و انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام فراهم نشود .



در همین راستا با توجه به دستور العمل سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر انجام نظارت های بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری با تشکیل 46 اکیپ ثابت و سیار نظارتی شامل 42 نفر دامپزشک و 45 نفر بازرس بهداشتی  و 16 ناظر ذبح شرعی، نظارت های بهداشتی و شرعی خود را در این ایام انجام خواهند داد.



در این راستا از هم استانی های محترم تقاضامندیم به منظور اطمینان از سلامت گوشت مصرفی به موارد زیر توجه فرمایند:




  1. کشتار دام در معابر و اماکن عمومی سبب گسترش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود لذا ذبح دام  قربانی را در کشتارگاه های تحت نظارت کارشناسان و اکیپ های نظارتی دامپزشکی انجام دهید.

  2. تاکید می گردد دام های قربانی را در کشتارگاه و گوشت نذری را 24 ساعت در یخچال 4-0 درجه نگهداری و سپس با رعایت اصول بهداشتی ( استفاده از دستکش ) نسبت به قطعه قطعه کردن گوشت اقدام نمایید.

  3. در هنگام ذبح مراقب باشید ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.

  4. دل و جگر تازه دام نذری را به مدت 48 ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایید.

  5. از تماس با انگل های خارجی دام ( کنه، کک و ... ) خودداری نمایید.

  6. بعد از ذبح دام حتما" محل ذبح شستشو و ضد عفونی شود.



اداره کل دامپزشکی استان با شماره تلفن 1512 در این روز آماده پاسخگویی به هم استانی های عزیز می باشد. 


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 23821
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه