معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان:
از زمان تهیه تا مصرف فرآوردههای خام دامی، رعایت شرایط بهداشتی فردی و محیطی الزامی است
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان در بخش خبری ساعت 20 شبکۀ استانی جهانبین بر رعایت شرایط بهداشتی فردی تأکید کرد.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان در بخش خبری ساعت 20 شبکۀ استانی جهانبین گفت: در راستای حفظ بهداشت و سلامت مصرف کنندگان، رعایت شرایط بهداشتی فردی و محیطی از زمان تهیه تا مصرف فرآوردههای خام دامی، الزامی است.
دکتر حسین صالحی افزود: در جلسۀ ستاد استانی نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژۀ نوروز که با حضور اعضای این ستاد در محل ادارهکل دامپزشکی استان برگزار شد، بر خودداری از هرگونه قطعهبندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیۀ جوجه كباب و شنیسل، طعمدار نمودن و ... در مراكز عرضه فرآوردههای خام دامی، واحدهای صنفی، به دلیل احتمال انتقال عوامل بیماری زا و آلودگیهای متقاطع مورد تأیید و تأكید قرار گرفت.
وی افزود: طبق آخرین گزارشهای سازمان جهانی بهداشت دام (OIE)، ابتلای دام به این ویروس تاکنون گزارش و اثبات نشده اما احتمال انتقال مکانیکی از طریق انواع دام زنده و فرآوردههای خام دامی وجود دارد، بنابراین نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در سال جاری دارای اهمیت خاص و ویژهای است.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان ادامه داد: همچنین در این جلسه مقرر شد در راستای اهداف ستاد نظارت فرآوردههای خام دامی ویژۀ ایام نوروز و همچنین شرایط ویژۀ حادث شدۀ ناشی از بیماری کروناویروس در جمعیت انسانی،گشت های مشترک با همکاری همۀ اعضا، ضمن رعایت مسائل بهداشتی، از واحد های عرضۀ فرآورده های خام دامی و صنایع وابسته به دام بازدید و بر رعایت مسائل بهداشتی در تولید و عرضۀ محخصولات و همچنین رعایت بهداشت فردی و محیطی توسط متصدیان واحدهای تولیدی و عرضه، نظارتهای لازم را به عمل آوردند.
وی ادامه داد: همچنین در راستای ممانعت از فعالیت فروشندگان سیار و جلوگیری از فعالیت عاملین کشتار غیرمجاز انواع دام در سطح استان، تصمیمات لازم اخذ شد و مقرر شد برخورد قضایی با متخلفین (پلمپ واحد صنفی متخلف) در دستور کار گشتهای مشترک قرار گیرد.
صالحی همچنین از همۀ هم استانیهای گرامی خواست ضمن رعایت بهداشت فردی، فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه نموده و هرگونه تخلف بهداشتی را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند.
نظر دهید