• 1399/05/12 - 07:50
  • تعداد بازدید : 1037
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بازرسین بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان اردل بر محل های عرضه و کشتار دام در روز عید سعید قربان

در راستای کنترل وضعیت بهداشتی و سلامت عموم شهروندان شهرستان اردل 32 مورد نظارت بهداشتی بر محل های عرضه و کشتار دام در روز عید سعید قربان انجام گرفت

 

دکتر رضا کریمی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اردل در رابطه با اقدامات این شبکه در ایام عید قربان و ذبح دام با اشاره به اینکه نظارت بر فرآورده‌های خام دامی جزو وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور است اظهار کرد: در بعضی زمان‌ها تلاش می‌کنیم صحت و سلامت فرآورده‌هایی که به دست مردم می‌رسد و گاهاً خارج از کشتارگاه هم ذبح می‌شود تضمین کنیم، هر چند توصیه اکید دامپزشکی ذبح هرگونه دام در کشتارگاه‌ها است حتی اگر در اعیاد و مناسبت‌ها باشیم.

دکتر کریمی افزود: اما به هر حال بعضی از افراد ترجیح می‌دهند که در بعضی اعیاد مثل عید سعید قربان ذبح خود را خارج از کشتارگاه انجام دهند، با توجه به اینکه در فصل گرم سال هستیم و خطر بعضی از بیماری های قابل انتقال بین دام و انسان به ویژه بیماری تب کریمه کنگو با کشتار دام خارج از کشتارگاه جدی تر می شود

وی همچنین عنوان کرد: با توجه به شرایط شیوع بیماری کووید 19، با همکاری شبکه بهداشت و درمان دو اکیپ ثابت و سیار از ساعت 8صبح الی 14 تعداد 32 مورد از دامهای قربانی تحت نظارت بازرسی بهداشتی قبل از کشتار و همچنین لاشه های استحصالی
(منطبق با دستور العمل های بهداشتی ستاد پیشگیری از بیماری کرونا )  انجام گردید.

وی همچنین خاطر نشان کرد مردم از مصرف لاشه دام بلافاصله پس از ذبح خودداری کنند، چراکه  دام های مبتلا به بیماری تب کریمه- کنگو فاقد علائم بالینی هستند و بر همین اساس لاشه دام ها پس از کشتار باید به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا خطر انتفال بیماری های مشترک کاهش یابد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان اردل,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254504
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه