بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 570725
تعداد بازديد کنندگان سايت: 72345972 تعداد بازديد زيرپورتال: 647288 اين زيرپورتال امروز: 166 سایت در امروز: 34442 اين صفحه امروز: 115 دريافت RSS در امروز: 7684 دريافت RSS صفحه: 8
خبر ویژه :
مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.
مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.
1395/2/7 سه‌شنبه
مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر افزود: این مرغ‌ها با ارائه درخواست پرورش دهنده توسط کارشناسان دامپزشکی از محل مرغداری بازدید انجام شده وطی سه مرحله خونگیری و آزمایش انجام شده و باقیمانده‌ آنتی‌بیوتیک در گوشت مرغ اندازه‌گیری می‌شود و در صورت عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش مرغ، تاییدیه نهایی از سوی دامپزشکی صادر می‌شود و مرغ بدون آنتی بیوتیک مورد تایید دامپزشکی قرار می‌گیرد و در نهایت با هماهنگی اداره‌کل دامپزشکی به کشتارگاه ارسال و در بسته بندی مخصوص عرضه می‌گردد.

مدیرکل دامپزشکی استان افزود: این مرغ‌ها علاوه برعاری بودن از دارو‌های آنتی‌بیوتیک به صورت وزن ایده‌آل با وزن زیر 1800 گرم به بازار عرضه می‌شوند.

منبع: گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری

 
امتیاز دهی
 
 

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است